Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anubis házának rejtélyei+ JÁTÉK

Szia.

Ebben az ablakban amit most nyitottál a nickelodeoni anubis

házának rejtélyeibe vagy. Hogy ki(k) a kedvencem?Amber és Nina.

Sibuna tagok:                  Anubis tagok:

-Nina                          -Victor

-Fabian                        -A többi tanár

-Patricca                        

-Amber

-Elfi

 JÁTSSZ:

House of Anubis - The Secrets Within
 

Az Anubisz házának rejtélyei egy 2011-ben debütált amerikai-angol filmsorozat. Első epizódja 2011. január 1-jén került adásba az Amerikai Egyesült Államokban a Nickelodeonon, a sorozat első évada Amerikában 2011 februárjában véget ért, a 2. évad jelenleg készülő státuszban van. Az első évad magyarországi premiere 2011 júniusában volt.

 

A sorozatban 8 tinédzser életét követhetjük nyomon egy nagy hírű angol bentlakásos iskolában. A sorozat főszereplői az Anubisz házban laknak (az egyiptomi istenről elnevezve). Nina Martin (Nathalia Ramos), aki eddig a nagymamájával az Amerikai Egyesült Államokban élt a szülei halála óta, elmegy az Egyesült Királyságba és beköltözik az Anubisz házba. Azonban ezzel egyidejűleg, egy már régebb óta ott lakó lány, Joy Mercer (Clariza Klayton) hirtelen és különös módon eltűnik, anélkül, hogy társait erről értesítené. Victor Rodenmaar (Francis Magee) próbálja Joy létezését kitörölni az iskola történetéből.


6 Jegyzetek
Bevezetés [szerkesztés]Patricia Williamson (Jade Ramsey), Joy legjobb barátnője, felfedezi, hogy Joy elhagyta az iskolát úgy, hogy őt erről nem tájékoztatta. Ez számára igen furcsa, összefüggést sejt Joy eltűnése és Nina Martin (Nathalia Ramos) érkezése között, ráadásul Nina lesz Patricia új szobatársa (Joy helyett). Nina később találkozik egy kissé zavarodott idős hölggyel, aki azt mondja Sarahnak hívják, azonban mikor Nina visszakíséri őt az öregek otthonába, az ápoló azt mondja a nőt Emilynek hívják és nagyon keveset tudnak róla. Sarah azt állítja régebben a házban élt.Mivel Patricia kivételével mindenki kezdi lassan elfelejteni Joyt, úgy tesz, mintha ő is megbarátkozna Ninával, majd kitalálja, hogy egy beavató ceremónián kell átmennie Ninának. Az a feladata, hogy ellopja a padlás kulcsát Victortól (ahova tilos felmenni), majd lehozzon onnan valamit. Nehezen, de sikerül teljesítenie a feladatot, és a feladat során rátalál egy titkos szobára a padláson, ahol talál egy festményt, ami elvezeti őt és Fabian Ruttert (Brad Kavanagh) a ház kincsének első darabjához

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fazekasmiháj 63

(vera, 2012.03.09 17:31)

verax89 álohá

Re: fazekasmiháj 63

(vera, 2012.03.09 17:40)

indulhat a játékxyx vera