Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kockás ing, az örök darab!

Kockás ing, az örök darab!


Címkék:
\ \ \ \

 
 
 
 
 
◄ Ha tetszik a cikk, akkor Lájkold! Klikk ide!

Azon gondolkodtál már, hogy vajon mik azok a ruhadarabok, amiket érdemes beszerezned a nagy nyár végi leértékelések során?! Mert bármennyire is csalogatóak lehetnek a színes matricák és a jóval alacsonyabb árak, mégsem megyünk sokra azzal, ha olyan ruhákat vásárolunk, amiket jövőre már nem fogunk tudni hordani.

 

A mai állandóan változó divat világában szinte hihetetlennek tűnik, de mégis vannak örök darabok, amiket nyugodt szívvel beszerezhetünk a szezon végén is. Ezek olykor nagyobb jelentőséget kapnak, máskor egy rövid időre eltűnnek, de mindig újra és újra divatba jönnek. Pontosan ilyen a kockás női ing is. Hogy mivel vívták ki maguknak ezt az állandó pozíciót? Egyrészt, a kockás minta önmagában is tekintet csalogató, ezáltal nagyon is alkalmas a figyelem felkeltésére, másrészt olyan sokszínű ruhadarab, amilyennel nagyon ritkán találkozunk. Mind színben és mintában, mind pedig fazonban szinte kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza! Egészen biztos, hogy minden nőre és minden helyzetre találhatunk tökéletes inget! Sőt, ami a legjobb bennük, hogy a nyár végével sem vesztik el aktualitásukat, hiszen ősszel is telitalálat lehet egy ilyen ing!

Ha lezserebb viselethez keresünk megfelelő felsőt, akkor a kockás ingnél jobbat nem is választhatunk! A bővebb szabású ingek nagyon jól mutatnak egy farmerral, vagy akár egy leggingssel is, vehetünk alá egy egyszínű atlétát, de magukban is megállják a helyüket. Ötletes kiegészítőkkel pedig könnyedén feldobhatjuk megjelenésünket. Na, de a legjobb, ha egy igazi megszállottól tanulunk: Mary-Kate Olsen óriási rajongója a kockás ingeknek és ezt lépten-nyomon bizonyítja is.

Ha suliba indulunk, vagy épp csak elegánsabb megjelenésre vágyunk az esti kikapcsolódáshoz, akkor sem kell lemondanunk a kockás ingekről! Ilyen esetben a legjobb választás a fekete-fehér, vagy a kék kockás. Nem véletlen, hogy a legnagyobb márkák kollekcióiból sem hiányozhatnak a kockás modellek, erre legjobb példa az 1856-óta létező Burberry, aminek mára védjegyévé váltak egyedi „kockái”, amik az elmúlt 150 év alatt sosem ment ki a divatból.

Ha esetleg már kezdünk ráunni a klasszikus ing-nadrág összeállításra, akkor mindenképp szerezzünk be egy kockás ingruhát, amit ősszel is nyugodtan viselhetünk egy vastagabb harisnyával, vagy egy leggingssel (mint ahogy Claudia Schiffer), és ne feledjük, hogy akár a gumicsizma is tökéletes kiegészítője lehet ennek az összeállításnak.

Persze, az sem marad hoppon, aki a színesebb darabokért rajong! Akár egy fehér shorttal, vagy farmerral is viselhetjük az élénkebb felsőket és egy-egy szintén színes kiegészítővel ezek is igazi alapdarabjaivá válhatnak ruhatárunknak. Egy egyszínű ” V „ nyakú pulóverrel pedig ősszel és télen is megállják a helyüket.

Egy szó, mint száz, azt ajánlom mindenkinek, hogy ha már nem tudunk ellenállni a leárazások csábításának – és ugyan miért is tudnánk… – akkor próbáljunk meg ilyen és ehhez hasonló örök darabokat beszerezni. Ezzel a tudattal legalább lelkiismeretünket megnyugtathatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.