Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mondd meg a színed, megmondom, ki vagy!

Mondd meg a színed, megmondom, ki vagy!


Címkék:
\ \

 
 
 
◄ Ha tetszik a cikk, akkor Lájkold! Klikk ide!

Neked is van kedvenc színed? Most megtudhatod, milyen egyéniség vagy, miket szeretsz, mikre figyelj az életben.

 

Sárga

Akinek a sárga a kedvenc színe, általában optimista, mindenben és mindenkiben a jót keresi. Okos, békülékeny és barátságos embertárs, aki mellett sohasem unalmas az élet. Szeret enni, pletykálni, közösségben lenni. Nyitott egyéniség, élvezi az életet és igyekszik úgy cselekedni, hogy soha semmit ne kelljen megbánnia. A sárga szín javítja a közérzetet, gondolkodás serkentő és vidám.

 

Piros

Az az ember, aki szereti a pirosat, minden bizonnyal szenvedélyes és vonzó egyéniség. Merész és bevállalós, vágyik a figyelemre. Hihetetlenül dinamikus és lobbanékony. A piros szín feldob.

 

Kék

A kék kedvelői őszinte és megértő, megbízható emberek – a többi embertársuk szemében is. Intelligencia és érett gondolkodás jellemzi azokat, aki e színt szeretik, mely ráadásul a kutatások szerint nyugtató hatású.

 

Lila

A lilát előnyben részesítő ember szeret kitűnni a társaságból. Szerelmi kapcsolatban érzékeny és őszinte. A barátai nagyon szeretik őt, mert szívből tud lelkesedni és érdeklődni a dolgok iránt. A lila boldogít és megnyugtat.

 

Rózsaszín

Ideális barát, mert mindig szívesen meghallgatja a másikat. Nem kell attól félni, hogy elpletykál fontos dolgokat, tud titkot tartani. Kissé gyerekes énje is van azonban, de ez semmiképp sem hátrány. A rózsaszín-kedvelőkre mindig lehet számítani.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.