Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárhírek,mindennap egy nagy hír

Fluor őszintén elmondta véleményét a Sugarloafról és énekesnőjükről, Dér Heniről.

Megjelent a Sugarloaf vadonatúj videoklipje, amely a Szervusztok celebek című dalhoz készült. A kisfilmben Bakáts Tibort, VV Évát, Alekoszt, Dundikát, SP-t és Fluort is kiparodizálják.

Fluor a látottak alapján nem rejtette véka alá véleményét, amit a Twitteren osztott meg a követőivel.

„páran félreértettek. továbbra is tisztelem a sugarloaf-ot, csak ezt a celebes dolgot szerintem most rossz oldalról fogták meg. nem célom, hogy most bárki a táboromból emiatt ellenük forduljon, akkora súlya alapból nincs a dolognak – írta, majd egy másik bejegyzésben folytatta. – minden tiszteletem a sugarloaf-é, de ha versengeni kéne, dér heni hatszor inkább celeb, mint én. eszembe nem jutna például „tere-fere party-s” képeket rakni a blogomra, nem vállalok pénzért nem zenei produkciót, nem fetrengtem a sárban az „Ezek megőrültek” nevű műsorban, amit egyébként megélhetési celebek idénymunkájának is neveztek, plusz a „CELEB vagyok, ments ki innen” is kimaradt/kimaradna, bármennyit is kínálnának érte (heni mindkettőben szerepelt). ez a keseredett zenészduma, hogy amiben nincs élőhangszer, az nem zene, meg elég kellemetlen 2011-ben. üdv a huszonegyedik században! :) nem tehetségkutató miatt robbantam be, és nem produktum nélkül váltam híressé, úgyhogy a legkevésbé érzem érdemtelennek azt, ami velem történik. egyébként érdekes, hogy mindig azok támadják a legjobban ezt a celeb dolgot, akiknek jó kapaszkodót jelent. :) nyilván a „celebekről” nekem is megvan a véleményem, ahogy magamat sem tartom annak, ezért sem értem a szerepem az új klipben. pedig a ragga II-t, meg a fevert tökre szeretem tőlük. nem haragszom, szimplán csak nem értem. heni szimpi csaj, de ez most nem jött át. ha valaki nem értené, miről beszélek, erről: http://youtu.be/VLM2hw-aGa4”

Heniék egyelőre nem kommentálták a történteket.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

Tóth Vera könyvet ír 

Tóth Vera könyvet ír

 

----------------------------------------------------------------------------

Lindsay Lohan pert indított Pitbull ellen, amiért egyik dalában becsmérlően énekelt róla.

Lindsay Lohan beperelte Pitbullt

 

Lindsay Lohan beperelte Pitbullt, aki nem megfelelő szövegkörnyezetben használta fel a színésznő nevét.

A rapper Give Me Everything című dalában „szólt” néhány szót a botrányhősnőről, akinek ügyvédje, Stephanie Ovadia pár nappal ezelőtt adta be a papírokat a bíroságra.

LiLo és képviselője szeretné, ha a dalt világszerte betiltanák, amin felül további – egyelőre ismeretlen összegű – kártérítést követelnének a zenésztől.

 

 

 

Augusztus 20-án Vera ismét színpadra állt, és elmondta: nagyon jó érzés volt. Az Aktívnak elmesélte, hogy nem volt idegösszeomlása, csupán kimerült, s szerinte az sem volt igaz, hogy pszichiátrián kezelték, ő ugyanis úgy fogalmaz, egy nyugtató wellnessezésen van túl.

Az énekesnőnek már régóta komoly súlyproblémái vannak, rendszeresen fogyókúrázik, de még mindig elégedetlen a külsejével. Néhány hete úgy döntött, muszáj pihennie, hiszen felfedezte magán a kimerültség jeleit. Most viszont jobban van, és könyvet szeretne a pánikbetegségről vagy a depresszióról.

„Az első perctől kezdve naplót vezetek erről a problémáról, mert tudom, hogy rengeteg ember küzd ezzel, és nem mernek elmenni orvoshoz. Magyarországon még nagyon sokan hisztinek veszik, hogy ha valaki depressziós, ha valaki szorong, valaki beteg” – mondta Vera az Aktívnak.

Vera elárulta, hogy rendszeresen sportol, és úgy véli, lelkének az ének és a közönség szeretete a legnagyobb gyógyszer.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.